Üdvözöljük a Kresz oktatás oldalán

Kresz oktató programunk bemutatása

A KreszT NEKED! egy letölthető multimédiás oktatóprogram, mely biztosít minden feltételt ahhoz, hogy sikeres KRESZ-vizsgát tegyél.
A program KRESZ oktató része 164 3D animációt tartalmaz, mely különböző szituációs helyzetet mutat be. A Teszt, - kiváltva a jól ismert tesztkönyvet - több ezer kérdése segíti a felkészülést. Azonnal látod a válaszok helyességét.

A vizsga szimuláció lehetőséget ad, „élesben” kipróbálni felkészültséged. 55 véletlenszerűen generált kérdés, kérdésenként 1 perc. Ezzel a rendszerrel fogsz találkozni a vizsgán is!

Az elsősegély-nyújtási ismeretek teljes anyagát is magában foglalja a program. Az életmentő gyakorlatokat, egészségügyi szakemberek szereplésével, videó felvételek alapján lehet elsajátítani. Ami a teljes programra jellemző, hogy a nehezen tanuló diákoknak a felolvasásban, értelmezésben narrátor, míg a hallássérülteknek jeltolmács segít. A programban a 2010-es új- és módosított jogszabályokat is tartalmazza.

Köszönjük, hogy megtiszteltél minket a KreszT NEKED! program vásárlásával és csak remélni merjük, hogy használata megkönnyítette és valamiféleképpen szórakoztatóvá tette felkészülésed a KRESZ elméleti vizsgára!

Baráti üdvözlettel!

KreszT NEKED! Team

Teszteld magad!

Teszteld KRESZ tudásot, gyakorolj, próbáld ki, hogy átmennél-e egy éles KRESZ vizsgán!Heti toplistánk a sikeres vizsgázók között:

Játékos HPont
Fasching Gabriella 0
Bácsi Boglárka 1
Zámbori István 1
Zámbori István 1
Kujbus Milán 2
Kujbus Milán 2
Zámbori István 2
Zámbori István 2
Bácsi Boglárka 3
Kujbus Milán 4

Töltsd le most!

A programot egy klikkeléssel itt azonnal le tudod tölteni.

Windows XP és Vista telepítő:

Windows 7 esetén:

Visszajelzések
Minden tiszteletem az önöké!A KRESZ vizsgám 6 perc alatt 2 hibaponttal sikerült jól döntöttem,hogy ezt a programot választottam. A pótvizsga többe került volna. További sikeres szoftverfejlesztést kívánok!
Szeteli Péter
Mivel lusta vagyok olvasni, a program nagyon jól leoktatta nekem az anyagot, a vizsgám elsőre sikerült, két hibám volt csak!
Kiss Ramóna
A program rendkívül informatív, sajnos ez a második program amit beszereztem, elsőben még a szabályok sem voltak frissítve, remélem sikerülni fog a vizsgám.
Kremsberger Tamás
Ezúton szeretném megköszönni a program készítőinek, hogy a piacon EGYEDÜLI módon gondoltak a siketekre, és a nagyothallókra is!
Fehér István (siket)
Nekem nagyon tetszik a KresztNeked Program hisz a program segítségével sikeresen letettem a Kresz vizsgát... Nagyon köszönöm a készítőknek és további sikeres munkát kívánok... csak így tovább :)
Juhász Sándor
Minden jog fenntartva: KresztNeked.hu | Letöltések | Versenykíírás | Weblapkészítés